FOU

Fale Teuga Ma'a Solar I Amerika

O le Iunaite Setete, o se tasi o le lalolagi tele e faʻaaogaina le malosi, ua tulaʻi mai o se paionia i le atinaʻeina o le malosi o le la.I le tali atu i le manaoga faanatinati e tetee atu i suiga o le tau ma faʻaitiitia le faʻalagolago i suauʻu faʻasolosolo, o le malosi o le la ua oʻo i le televave o le tuputupu aʻe o se puna malosi mama i totonu o le atunuʻu.O le mea lea, ua matua'i fa'atupula'ia le mana'oga mofale teu maa sola.

fale teu maa

E taua tele le lagolago i faiga faʻavae i le faʻaosoina o le tuputupu aʻe o le maketi e teu ai maa.O malo feterale ma le lotoifale a Amerika o loʻo faʻamalosia malosi lenei atinaʻe e ala i faʻamalosiaga lafoga, fesoasoani, ma isi ituaiga o faʻamalosi.Mo se fa'ata'ita'iga, o le feterale o tupe fa'afaigaluega lafoga aitalafu (ITC) o lo'o ofoina atu le 30% lafoga fa'aaitalafu mo le fa'apipi'iina o masini e teu ai maa.E le gata i lea, o le si'itia o tau o le eletise, ua fa'atupula'ia le aofa'i o aiga ua liliu atu i le la e fa'aitiitia ai a latou pili, ma e mafai ona fesoasoani le fa'aputuina o le malosi o le maa i fale i le taimi o tau maualuga o le eletise.

E le gata i lea, a o le tele o le paoa e tupu ona o mala faalenatura ma mea tuai o mea faigaluega, o le faʻaleleia o maa nofomau e maua ai le malosi faʻaleleia e faʻaleleia ai le puipuiga o le malosi o le fale.E le gata i lea, o le alualu i luma ipusa maa lithium ion toe fa'aaogainama fa'aitiitiga tau ua fa'atupuina ai le fa'atamaoaigaina o le ESS nofomau.

O le lipoti lata mai o le Energy Storage Monitor i kuata taʻi lata mai o loʻo faʻaalia ai o le maketi a le US e teu ai le malosi na maua le tuputupu aʻe malosi i le grid-scale ma nofoaga e nonofo ai i le kuata muamua o le 2024, aʻo molimauina le paʻu tele o pisinisi ma pisinisi.O le mea mata'ina, e tusa ma le 250 MW/515 MWh le malosi na fa'apipi'iina i fale e teu ai le malosi o le la, ma fa'ailoa mai ai se si'itaga la'ititi e 8% pe a fa'atusatusa i le kuata lona fa o le 2023. O le mea e mata'ina ai, pe a fuaina i le malosi megawatt, o le la nofoia na va'ai i le tausaga i le- tausaga faatupulaia o le 48% i le Q1.E le gata i lea, na molimauina e Kalefonia le faʻatoluina o le faʻatupulaia o mea e teu ai maa o le la i totonu o lenei vaitau.

Vaega nofomau a Amerika
faiga e teu ai maa sola nofomau

I le isi lima tausaga, e fa'atatau i le 13 GW o le fa'asoaina o le fa'aputuina o le malosi o lo'o fa'amoemoe e fa'atino.O le lipoti o loʻo faʻamaonia ai o le vaega nofoia e faʻatatau mo le 79% o le gafatia faʻapipiʻi i le tufatufaina atu o le eletise.A'o fa'aitiitia tau ma fa'aitiitia le tau o le auina atu i fafo o le la i luga ole la o le aoauli, o le a sili atu le fa'aogaina o maa sola nofomau.

O lo'o va'ai mai e kamupani su'esu'e maketi se fa'atuputelega malosi mo le maketi o ma'a nofomau i le US, fa'atasi ai ma le fua faatatau o le fa'atuputeleina fa'aletausaga e sili atu i le 20% i le 2025.

I le taimi nei, o le tulaga masani mo maa nofomau o loʻo faʻaaogaina i le US o le va o le 5kWh ma le 20kWh.Ua matou saunia se lisi o mea ua fautuainaYouthPOWER fale teu maafa'apitoa mo le maketi o le la nofomau i le US

  1. 5kWh - 10kWh

Fuafua fa'apitoa mo fale laiti po'o se puna eletise fa'apolopolo mo uta ogaoga, e pei o mea e teu ai mea'ai, moli, ma masini feso'ota'iga.

 5kwh maa

 5kwh maa 1

Fa'ata'ita'iga: YouthPOWER fata server maa 48V

Fa'ata'ita'iga: YouthPOWER 48 Volt LiFePo4 maa

Malosiaga:5kWh - 10kWH

Malosiaga:5kWh - 10kWH

Tusipasi:UL1973, CE-EMC, IEC-62619

Tusipasi:UL1973, CE-EMC, IEC-62619

Vaega:Fuafuaga faʻapitoa, maualuga le lelei, faigofie ona faʻapipiʻi, lagolago faʻalauteleina tutusa.

Vaega:Ole maualuga ole malosi, lagolago le tele o mea tutusa, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le malosi o le malosi, e lagolagoina le faʻalauteleina tutusa.

Fa'amatalaga:

https://www.youth-power.net/youthpower-19-inch-solar-rack-storage-battery-box-product/

Fa'amatalaga:

https://www.youth-power.net/5kwh-7kwh-10kwh-solar-storage-lifepo4-battery-ess-product/

  1. 10kWh

E lelei mo aiga feololo, o lenei masini e ofoina atu le lagolago malosi i taimi o pe ma e mafai foi ona fesoasoani e faapaleni le maualuga ma le maualuga o tau o le eletise.

 10kwh maa

Fa'ata'ita'iga: YouthPOWER e leai se vai lifepo4 ma'a

Malosiaga:10 kWh

Tusipasi:UL1973, CE-EMC, IEC-62619

Vaega:Ole fua ole vai IP65, Wi-Fi & Bluetooth galuega, 10 tausaga fa'amaonia

Fa'amatalaga:

https://www.youth-power.net/youthpower-waterproof-solar-box-10kwh-product/

fale e teu ai le malosi o le maa
  1. 15kWh - 20kWh+

E fetaui lelei mo aiga tetele po'o i latou e mana'omia tele le malosi, o lenei faiga fa'asao eletise e mafai ona maua ai le eletise umi ma lagolagoina le tele o mea faigaluega a le fale.

 15kwh maa

 sili 20kwh

Fa'ata'ita'iga: YouthPOWER 51.2V 300Ah lifepo4 ma'a

Fa'ata'ita'iga: YouthPOWER 51.2V 400Ah maa lithium

Malosiaga:15kWH

Malosiaga:20kWH

Vaega:Tu'ufa'atasi maualuga, mamanu fa'apitoa, faigofie ona fa'alautele.

Vaega:sili ona lelei, malupuipuia, ma lagolagoina le faʻalauteleina tutusa.

Fa'amatalaga:

https://www.youth-power.net/300ah-lithium-battery-15kwh-lifepo4-solar-storage-51-2v-ess-product/

Fa'amatalaga:

https://www.youth-power.net/20kwh-battery-system-li-ion-battery-solar-system-51-2v-400ah-product/

O lo'o iai se lumana'i lumana'i manuia ole maketi o lo'o fa'amauina maa sola ile la ile US, fa'aola ile lagolago i faiga fa'avae, fa'atekonolosi fa'atekonolosi, ma mana'oga tau maketi.I tausaga a sau, a'o atina'e tekonolosi fale ma fa'atupula'ia le fa'aulufaleina o maketi, o le a fa'aaogaina lautele faiga fa'aputuga malosi.O le teu fa'afaigaluegaina i se faiga e teu ai ma'a a le fale ose filifiliga poto lea mo aiga o lo'o taumafai e fa'aitiitia le tau o le malosi ma fa'aleleia le puipuiga o le malosi.


Taimi meli: Iuni-25-2024