FOU

Lithium Ion Home Battery mo Netherlands

O Netherlands e le gata o se tasi o le telefale e teu ai le malosi o le maamaketi i Europa, ae o loʻo faʻamaualugaina foi le maualuga o le faʻapipiʻiina o le malosi o le la ile konetineta. Fa'atasi ai ma le lagolago a le fua fa'atatau ma le VAT tu'usaunoaina faiga fa'avae, na fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le malosi o le la i totonu o le atunu'u i le 2023, ma maua ai le tele o fa'amoemoega fa'afaigaluega. E le gata i lea, o loʻo i ai le tele o ituaigalithium ion maa falegafatia e maua i Netherlands, e eseese mai nai KWH i le sefulu o KWH e fa'atatau ile mana'oga ma le paketi. O le tele o nei faiga e fa'alagolago i mea e pei o le fa'aaogaina o le malosi, mana'oga mo le fa'asaoina o le maa o le la, ma le fa'asologa o taimi. E ui ina mana'omia e nisi aiga na'o masini ma'a laiti mo le motusia o le eletise po'o le fa'aitiitiga o uta maualuga, o isi o lo'o sailia le tuto'atasi mai le fa'asologa ma fa'alagolago i malosiaga fa'afouina e mafai ona filifili mo masini lapopoa e fa'amautinoa ai le fa'aauau pea o le sapalai.

maa faaleoleo sola mo le fale

O Netherlands o lo'o ta'ita'ia le vaega o malosiaga fa'afouina a Europa ma e sili atu i le 25% o taualuga ua fa'apipi'iina i paneta o le la, e saofagā i le atunu'u e sili atu le 20 GW+ iunite fa'aola. E tusa ai ma le ofisa faʻafuainumera a le atunuʻu CBS, e oʻo mai ia Iuni 2022, o le aofaʻi faʻapipiʻiina o le gaosiga o le eletise photovoltaic i totonu o le atunuʻu na oʻo atu i le 16.5 GW, faʻatasi ai ma le siʻitia o le 3,803 MW i le 2021 ma le faʻaopoopoga o le 3,882 MW i le 2022. I le aotelega, o le Dutch. O lo'o fa'aolaola le alamanuia o le la ma ua fa'amoemoe e fa'atumauina lona sao iloga i le vaega o le malosi o le la i Europa.

E tusa ai ma tala fou, ua tuʻuina atu e le malo Holani le € 100 miliona ($ 106.7 miliona) e fesoasoani ai.poloketi e teu ai le malosi maao lo'o fa'apipi'i fa'atasi ma galuega fa'aola. O le faʻatupega o se vaega o le € 4.16 piliona polokalame fesoasoani na faʻasalalau i le tausaga talu ai e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga. O le polokalame o le a amata ia Ianuari 1, 2025, ma faaiuina i le 2034, e faʻamoemoe e faʻalauiloa le faʻaogaina o nofoaga e teu ai le malosi o maa mai le 1.6 MW i le 3.3 MW.

Ina ua maeʻa le tausaga o talanoaga ma feutagaiga, na filifili le palemene Dutch ia Fepuari 2024 e faʻatumauina le polokalame a le atunuʻu. O le polokalame ua mamanuina e lagolago ai le maketi o oloa teuina a Dutch ma faʻamalosia tagata faʻaoga nofomau e faʻaoga uma a latou eletise gaosia mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia e ala i le faʻasolosolo malie o fesoasoani mo le eletise faʻasili e auina atu i le laina. E iai le faamoemoe o le Malo o le a unaia ai aiga e faatausapalai eletise faaleoleo maa, faʻaitiitia le uta maualuga i luga o le faʻasologa, ma faʻateleina le faʻaaogaina e le tagata lava ia o le malosi o le la, ma faʻamalosia ai le atinaʻeina o le maketi o le teuina o maa eletise. E aoga tele lenei mea i tagata Dutch uma o lo'o tufatufaina atu pusa maa, fa'atau oloa, ma fa'atau oloa.

O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e teu ai maa lithium fale mo aiga Dutch.

  1. 5KWH 10KWH Fale ma'a System mo Solar
lithium ion maa fale
  • Fuafuaga fa'alelei
  • BMS 100/200A avanoa
  • Tu'ufa'atasi Alamanuia Tu'usa'o fa'amautinoa le sili atu i le 6000 ta'amilosaga
  • E fetaui ma le tele o hybrid inverter
  • Feso'ota'iga feso'ota'iga: CAN, RS485, RS232
  • EV - Ta'avale fa'atulagaina totonu o le ma'a mo ta'amilosaga umi
  • UL 1973, CE-EMC, IEC62619 faʻamaonia

 

  1. 15KWH-51.2V 300Ah Lithium Ion Fale maa
faiga maa fale mo le la
  • Fa'aaoga le LCD pa'i tamatamailima
  • 200A atamai BMS puipuiga
  • RS485 & CAN BUS fa'aaoga
  • O uili e tutu mo le faʻapipiʻiina faigofie
  • 15kWh mamanu gafatia tele, faʻafetaui manaʻoga o fale tetele
  • Tau lelei maa

 

  1. 20KWH-51.2V 400Ah Pusa Malosiaga Malosi mo Fale
maa tele mo le fale
  • Faigofie & manaia foliga
  • Faigofie e fa'apipi'i, fa'agaioi ma tausia
  • Faatasi ai ma uili ma faʻapipiʻi puipui e lua mamanu, faigofie ona faʻanofo & faʻapipiʻi
  • 20kWh mamanu gafatia tele mo le tele o mea e teu ai fale
  • Tau-lelei fale gaosi tau si'i atoa

 

YouthPOWER Lifepo4 fale ma'a sola o lo'o tulimatai atu e galulue fa'atasi ma fa'apolofesa fa'atau oloa fa'aola ma fa'atau oloa fa'atau oloa i Netherlands. Ua e sauni e amata se suiga fou i le teuina o maa fale? Fa'afeso'ota'i matou ilesales@youth-power.netaso nei. O le faleteuoloa a le YouthPOWER Siamani o loʻo faʻatumu atoatoa i faʻataʻitaʻiga maa, sauni mo le gaioiga!


Taimi meli: Iuni-06-2024