FOU

5kWh Battery Storage mo Nigeria

I tausaga talu ai nei, o le faʻaaogaina ofale e teu ai le malosi o le maa (BESS)i Nigeria ua faasolosolo malie le faateleina o le maketi PV solar. BESS nofomau i Nigeria e faʻaaoga muamua5kWh teuina maa, lea e lava mo le tele o aiga ma maua ai le lava maa fa'asao nofomau i vaitaimi o le maualalo o le gaosiga o le la po'o le le mautu o sapalai laina. E o'o mai i le taimi nei, o le maketi e teu ai maa i le fale o lo'o fa'atautaia e nu'u i taulaga ma aiga mau'oa o lo'o manana'o e fa'amautinoa lo latou sapalai malosi. Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina ma le taugofie, e mafai foʻi ona faʻalautele atu nofoaga e teu ai maa i nofoaga i tua ma nuʻu i tua.

5kwh le teuina o maa mo Nigeria

Nigeria, o le atunuu pito sili ona toʻatele i Aferika, o loʻo feagai ma luʻitau taua i lona vaega eletise. O le tele o itulagi o lo'o i ai le pe tele ma le fa'atapula'aina o le eletise, e mafua ai le tele o aiga e filifili le la fa'atasi malifepo4 teuina maae avea o se filifiliga talafeagai.

O le malosi o le la e le gata ina maua ai se punavai faatuatuaina ma gafataulimaina o le eletise, ae faʻaitiitia ai foi le faʻalagolago i se faʻalapotopotoga faʻale-malo. Ua iloa lelei e le Malo le malosi o le la ma ua fa'atinoina faiga e pei o fesoasoani ma fa'atupu lafoga e fa'amalosia ai le fa'aaogaina.

O le i'uga o le fa'ateleina o tupe fa'afaigaluega mai kamupani i totonu ma fafo, o lo'o fa'atupula'ia pea le fa'atuputuga o ma'a ma'a eletise nofomau a Nigeria. O loʻo faʻamoemoeina o le ai ai se faʻaopoopoga tele o manaʻoga mo le faʻaogaina o le malosi o le fale i Nigeria i tausaga a sau.

YouthPOWER 5KWh Battery

I le avea ai o se kamupani faʻapolofesa 5kwh powerwall,YouthPOWERfa'apitoa i fofo fa'aola maa fa'aola fa'apitoa e fa'amalieina mana'oga i aso ta'itasi o tagata e ona fale. O le matou maa la 5KWh fautuaina lea:

  1. 5KWh - 51.2V / 48V 100Ah maa lifepo4
  • Ose faiga fa'akomepiuta ma lelei ma'a lelei mo aiga laiti ma feololo.
  • Fa'amanuiaga mai tau fa'atau oloa si'i atoa tau.
5KWh teuina maa
  • LiFePO4 6000 taamilosaga
  • 10 tausaga fa'amaonia
  • Laititi lapo'a ae malosi le teuina i totonu
  • 95A. puipuiga aupito maualuga

O lenei faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i tekinolosi faʻaonaponei e faʻateleina ai le malosi o le malosi, tumau, faʻaoga faigofie ma tau taugofie. Latou te tu'ufa'atasia fa'atasi ma faiga fa'aola PV i luga o le fale, e ofoina atu i tagata e ona fale se fofo fa'atuatuaina ma gafataulimaina e fa'atatau i tulaga o Nigeria.

E 20 iunite o 5KWh maa ua sauni e lafo i Aferika i Sasae, ma o lea ua faʻasoa atu ni ata matagofie o le uta i lalo.

atamai

Nigeriafale sola ma maa faigao loʻo i luga o se ala agai i luga, faʻamalosia e ala i le faʻateleina o le manaʻomia o le malosi ma le manaʻomia mo fofo faʻalagolago. O le faʻaaogaina o le lithium home battery ua sauni e faia se sao taua i le faʻaleleia o le malosi tutoʻatasi ma le faʻamaoni mo aiga i le atunuʻu atoa. A'o fa'alauteleina le maketi, o fa'afouga i fa'atekonolosi ma'a nofomau ma faiga fa'avae lagolago a le malo o le a faatelevaveina ai le tuputupu a'e, ma avea ai le malosi o le la ma maatulimanu o le malosi gafataulimaina o Nigeria i le lumana'i.

Mo tagata nofomau a Nigeria e teu ai maa e saili e teu faafaigaluega i le faatuatuaina ma le leleivaifofo maa sola nofomau,Ua sauni le YouthPOWER e tuʻuina atu taʻiala maualuga ma faʻapitoa e faʻafetaui lelei ou manaʻoga malosi.


Taimi meli: Iul-03-2024