NY

BESS batteriopbevaring i Chile

BESS batteriopbevaring

BESS batteriopbevaringdukker op i Chile.Battery Energy Storage System BESS er en teknologi, der bruges til at lagre energi og frigive den, når det er nødvendigt.BESS batterienergilagringssystem bruger typisk batterier til energilagring, som kan frigive energi til elnettet eller elektriske enheder, når det er nødvendigt.BESS batterienergilagring kan bruges til at balancere belastningen på nettet, forbedre pålideligheden af ​​strømsystemet, regulere frekvensen og batterilagringsspændingen osv.

Tre forskellige udviklere har for nylig annonceret store batterienergilagringssystemer BESS-projekter, der skal ledsage solenergianlæg i Chile.

  1. Projekt 1:

Det chilenske datterselskab af det italienske energiselskab Enel, Enel Chile, har annonceret planer om at installere enstort batterilagermed en nominel kapacitet på 67 MW/134 MWh på solkraftværket El Manzano.Projektet er beliggende i byen Tiltil i Santiago Metropolitan Region, med en samlet installeret kapacitet på 99 MW.Solkraftværket dækker 185 hektar og bruger 162.000 dobbeltsidede monokrystallinske siliciumsolpaneler på 615 W og 610 W.

BESS batteri energilagring
  1. Projekt 2:

Den portugisiske EPC-entreprenør CJR Renewable har meddelt, at den har underskrevet en aftale med det irske selskab Atlas Renewable om at bygge et 200 MW/800 MWh BESS batterienergilagringssystem.

Detopbevaring af solenergibatterierforventes at starte i drift i 2022 og vil blive parret med det 244 MW Sol del Desierto solkraftværk, der ligger i byen Maria Elena i Antofagasta-regionen i Chile.

BESS batteri energilagring

Bemærk: Sol del Desierto ligger på 479 hektar jord og har 582.930 solpaneler, der genererer cirka 71,4 milliarder kWh elektricitet om året.Solkraftværket har allerede underskrevet en 15-årig Power Purchase Agreement (PPA) med Atlas Renewable Energy og Engies chilenske datterselskab, Engie Energia Chile, om at levere 5,5 milliarder kWh elektricitet om året.

  1. Projekt 3:

Den spanske udvikler Uriel Renovables har meddelt, at deres Quinquimo solcelleanlæg og 90MW/200MWh BESS-anlæg har modtaget foreløbig godkendelse til endnu et udviklingsprojekt.

Projektet er planlagt til at starte byggeriet i Valparaíso-regionen, 150 kilometer nord for Santiago, Chile, i 2025.

batteriopbevaring i stor skala

Indførelsen af ​​storskalasolcelleakkumulatorsystemeri Chile giver flere fordele, herunder integration af vedvarende energi, forbedret energieffektivitet, forbedret netstabilitet og pålidelighed, fleksibel reaktion og hurtig regulering, reduktion af drivhusgasemissioner og klimaændringer og overkommelighed.Batteriopbevaring i stor skala er en gavnlig trend for Chile og andre lande, da det hjælper med at drive overgangen til ren energi, forbedre bæredygtigheden og tilpasningsevnen af ​​energisystemer.

Hvis du er en chilensk energientreprenør eller solcelleinstallatør på udkig efter en pålidelig BESS batteriopbevaringsfabrik, bedes du kontakte YouthPOWER salgsteamet for mere information.Du skal blot sende en mail tilsales@youth-power.netog vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Indlægstid: 11-jun-2024