NY

48V LiFePO4-serverrackbatteri med Deye

Kommunikationstestningen mellem lithium-ion-batteri BMS 48V og invertere er afgørende for effektiv overvågning, styring af nøgleparametre og optimering af systemets driftseffektivitet. YouthPOWER ingeniørteam har med succes gennemført kommunikationstest mellem48V Lifepo4 serverrack batteriog Deye hybrid inverter, der demonstrerer fremragende kommunikationsydelse.

Deye inverter, som et højtydende solcelle-invertermærke, demonstrerer ikke kun stabile og pålidelige kommunikationsevner med serverrack-batteribackup, men giver også stærk støtte til systemet. Denne vellykkede test tjener som bevis på denne kombinations exceptionelle ydeevne i praktiske operationer.

Deye hybrid inverter

Deye-inverteren er kendt for sin enestående ydeevne og pålidelighed til at yde kritisk støtte til hjemmesolsystem med batteriopbevaring. Det konverterer ikke kun jævnstrøm fra lithiumbatteriet til vekselstrøm, der kræves af enheder, men har også intelligente kommunikationsfunktioner med48v lithium solcellebatteri, hvilket muliggør tovejskommunikation. Dette giver brugerne mulighed for rettidigt at indhente information om hjemmets lithiumbatteriopbevaringsstatus og effektivt overvåge forsyningsforholdene, hvilket sikrer solsystemets sikkerhed.

Den vellykkede og stabile kommunikationstest mellem YouthPOWERs serverrack-batteri 48V BMS og Deye-invertere sikrer ikke kun den stabile drift af systemet, men forbedrer også energiudnyttelseseffektiviteten betydeligt, samtidig med at systemets intelligens forbedres.

Her er eksempler på YouthPOWER solcellebatteriinstallationer med Deye-invertere fra vores partnere:

48V lifepo4 serverrack batteri

For flere installationsprojekter, klik venligst her:https://www.youth-power.net/projects/

Hvis du er en distributør, grossist eller forhandler af Deye-invertere og leder efter batterienergilagringsløsninger eller powerwall-alternativer som supplement til dem, anbefaler vi stærkt at overveje YouthPOWER solenergi-opbevaringsbatterier.

YouthPOWER batteriopbevaringsstativtilbyder enestående ydeevne og stabilitet, der giver effektive lavspændings- og højspændingsenergilagringsløsninger til en række forskellige anvendelser. YouthPOWER fremstillingsteknikker og -materialer er avancerede, hvilket resulterer i et solcellebatteri rack karakteriseret ved høj effektivitet, lang levetid og pålidelighed. YouthPOWER dedikerede team er til rådighed for at yde teknisk support og rådgivning for at sikre en vellykket implementering af dit lithium-ion batteri energilagringssystem.

Hvis du er interesseret i YouthPOWER 48V rackmonteret batteri, er du velkommen til at kontaktesales@youth-power.net. Vi vil med glæde tilbyde dig topkvalitets 48V rack batteri og tjenester.


Indlægstid: Jul-04-2024